Bli med på laget?

Flere av våre medarbeidere har lang fartstid fra oppdrettsnæringen. Andre har høy kompetanse innen IT-utvikling og programmering, og bred akademisk bakgrunn. Lidenskapen for fisken og miljøet er sterk, og sammen med kundene ønsker vi å gjøre akvakulturproduksjon mer effektivt, bærekraftig og miljøvennlig.

Vår visjon er å være en verdensledende leverandør av beslutningsstøtte knyttet til fôring og biologisk optimalisering innen akvakultur. Spillfree er derfor avhengig av dyktige og motiverte ansatte. Ønsker du å bli med på laget, så ikke nøl med å sende inn en åpen søknad!

Søk sommerjobb i Spillfree

En sommerjobb hos Spillfree gir deg viktige erfaringer som du kan ta med deg videre i studier og arbeidsliv. Samtidig åpner sommerjobben dører og gir deg nye kontakter i bransjen.

Vi søker en læringsvillig og positiv vikar til vår leveranseavdeling sommeren 2022, med mulighet for forlengelse. Dette er en avdeling som jobber tett med kunder gjennom oppfølging og analyse av fôring.

Arbeidssted: Trondheim

Send CV og søknad til sigrid.venas@spillfree.no

Sitat_ikon

Det er veldig inspirerende å jobbe i et profesjonelt og dynamisk arbeidsmiljø som gir meg mulighet til personlig vekst og utvikling. Jeg er veldig opptatt av å være en del av en bærekraftig og grønn næring, dette får jeg mulighet til gjennom mitt arbeid i Spillfree.

 

Oda Andreassen, analytiker i Spillfree

 

spillfree24174_HQ