Personvernerklæring

Hver er vi?

Spillfree Analytics er et firma som holder til i Stiklestadveien 1 7041 Trondheim, Norway.

Henvendelser kan sendes til daglig leder Vidar Myhre, vidar.myhre@spillfree.no tlf +47 930 12 923

Denne personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å fylle ut skjema, motta nyhetsbrev og benytte delingstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

SKJEMA

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Disse skjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten. En informasjonskapsel lagrer ditt navn, epostadresse og melding lokalt i din nettleser slik at det blir lett å fylle ut skjemaet igjen. Informasjonen slettes når du tømmer minnet i din nettleser eller senest etter 90 dager.

HVA VI SAMLER OG LAGRER

Når du besøker nettsiden vår, registreres IP-adresse, språkinnstillinger og nettlesertype for å presentere nettsiden på en mest mulig hensiktsmessig måte. All informasjon, sånn som ip-adresse anonymiseres slik at identifikasjon ikke er mulig. Informasjonen slettes når du tømmer minnet i din nettleser eller senest etter 90 dager.

HVEM SOM HAR TILGANG

Det lagres ikke noe informasjon om deg i nettsiden som nettsidens administratorer har tilgang til. Informasjon som fylles ut i kontaktskjema sendes over en kryptert forbindelse (SSL) for å forhindre at den kan snappes opp av mellomledd.

Innebygd innhold

Vi kan benyttes oss av innebygd innhold fra 3.parts innholdstilbydere, så som Facebook, YouTube etc. Disse 3.parter kan bruke informasjonskapsler for å registrere hvor lesere kommer fra og hvor de går videre på nett. SpillFree Analytics kontrollerer ikke dette, og ber om at lesere justerer sine personverninnstillinger hos disse operatørene.

HVORDAN HÅNDTERE INFORMASJONSKAPSLER I DIN NETTLESER

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

 

 

Ta kontakt

Er det noe du fortsatt lurer på, så ikke vær redd for å spørre