Vi ses på Aqua Nor 2021!

Vi gleder oss til å kunne delta på en fysisk Aqua Nor-messe i Trondheim i år, og ser frem til å treffe gamle kjente og stifte bekjentskap med nye folk i næringen. Håper vi ser deg i løpet av messedagene 24 – 27. august.

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig møtested for den internasjonale havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner i Trondheim Spektrum, og fra og med 2021 også digitalt. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen. Akvakulturnæringen har hatt en voldsom vekst i løpet av disse årene, og teknologi, prosesser og tjenester knyttet til oppdrett av laksefisk, skjell og andre marine arter er representert på Aqua Nor. Alle de viktigste oppdrettsnasjonene er til stede enten som utstillere, besøkende eller i offisielle delegasjoner.

Besøk oss eller book møte på vår stand E-427

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på stand E-427 mellom kl. 10 og 17 hver dag under messedagene. Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss, eller booke møte med oss i forkant av messen – ta kontakt med en av våre medarbeidere direkte her eller meld din interesse i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.


    Digital messe

    Spillfree vil også ha en digital stand under messedagene, hvor vil du ha mulighet til å komme i kontakt med oss online. Her vil du også finne mer informasjon om Spillfree og våre produkter og tjenester, og hvordan vi jobber med fôring og beslutningsstøtte i akvakultur.

    Klikk her for å komme til vår digitale stand.