Bli med på laget?

Flere av våre medarbeidere har lang fartstid fra oppdrettsnæringen. Andre har høy kompetanse innen IT-utvikling og programmering, og bred akademisk bakgrunn. Lidenskapen for fisken og miljøet er sterk, og sammen med kundene ønsker vi å gjøre akvakulturproduksjon mer effektivt, bærekraftig og miljøvennlig.

Vår visjon er å være en verdensledende leverandør av beslutningsstøtte knyttet til fôring og biologisk optimalisering innen akvakultur. Spillfree er derfor avhengig av dyktige og motiverte ansatte, og vi er alltid ute etter dyktige hoder.

To menn lener seg over et skrivebord mot en pc

Vi søker Data Analyst

Har du erfaring med analyse og ny teknologi? Ønsker du å jobbe med et spennende og nytenkende prosjekt hos en ledende aktør i havbruksnæringen? Spillfree tilbyr en unik mulighet i en nyopprettet rolle. I stillingen vil du være en av våre nøkkelpersoner i Optivekst-prosjektet. Selv om prosjektet allerede er godt i gang, vil du være med på å bygge opp prosjektet ved å lage plattformer og etablere dataene, for så å analysere dem. Ved å bruke nye digitale verktøy og kunstig intelligens, skal data fra fisken analyseres, innhentes og anvendes. Du vil samarbeide tett med foringsveiledere og FoU-leder hos Spillfree.

Oppgavesamarbeid Bachelor eller Master?

Er du som student på utkikk etter en bedrift å skrive oppgave om?

Gjennom oppgavesamarbeid kan studenten jobbe med reelle problemstillinger som bedriften er opptatt av og kan dra nytte av. Samtidig blir du kjent med både bedriften, næringen og fagmiljøet. Dette kan også være grunnlag for senere rekruttering og samarbeid.

Åpen søknad

Bli med oss på å profesjonalisere fôringsyrket i akvakultur.

Gjennom videodokumentasjon, fôringsanalyse og talentutvikling, legger våre folk og verktøy til rette for en tryggere fôringshverdag og en mer bærekraftig akvakulturproduksjon. Har du et sterkt ønske om å bli med på en spennende reise om å skape bærekraftig og trygg mat til verdens økende befolkning gjennom profesjonalisering og utvikling av fôringsyrket? Gjerne send oss en åpen søknad.

Sitat_ikon

Det er veldig inspirerende å jobbe i et profesjonelt og dynamisk arbeidsmiljø som gir meg mulighet til personlig vekst og utvikling. Jeg er veldig opptatt av å være en del av en bærekraftig og grønn næring, dette får jeg mulighet til gjennom mitt arbeid i Spillfree.

 

Hedda Mathisen, kunderådgiver i Spillfree
hedda_mathisen