Påmelding nyhetsbrev

Registrer din informasjon nedenfor for motta siste nytt og oppdateringer om våre produkter og tjenester. Ved registrering godtar du at Spillfree kan lagre og behandle dine personopplysninger og eventuelt kontakte deg for relevante tjenester eller informasjon.

Aktuelt

Picture shows the customer in a workplace situation

Intervju med Amalie Båtvik, Måsøval

Spillfree har vært så heldige å få et intervju med Amalie Båtvik i Måsøval AS. Måsøval har vært en kunde av Spillfree i en årrekke. Måsøval AS er pionerer innen norsk havbruket og har ambisjoner om å skape verdier langt utover selskapets egne økonomiske resultater. Siden 1992 har Måsøval driftet og utviklet en lang rekke selskaper innen havbruksnæringen.

Les mer

Samtale med vår nyansatte rådgiver, Julie Mjøen

I dette intervjuet får dere lese mer om Julie Mjøen som er rådgiver og analytiker i Spillfree. Hun har jobbet deltid hos oss, men går fra 1.6. over i en fulltidsstilling. Julie vil hjelpe våre kunder til å optimalisere fôringsprosessene gjennom innovativ bruk av vår programvare

Les mer

Vi lanserer Spillfree Academy!

Spillfree lanserer nå en helt ny e-læringsplattform; Spillfree Academy. Plattformen inneholder interaktive nettkurs for opplæring, kompetanseheving, kartlegging og oppfølging primært for ansatte i oppdrettsbransjen.

Les mer

Spillfree i ny moderne drakt – vi lanserer ny profil

I takt med annerledesåret 2020 og et mer digitalt marked, er vi stolte av å lansere vår nye visuelle identitet og nettside i Spillfree. Med et tydeligere og mer moderne uttrykk ønsker vi å vise at vi representerer en fremtidsrettet og grønn næring, som vi skal bidra til å utvikle i en mer positiv og sunn retning.

Les mer

Aqua Nor 2021

Vi gleder oss til å kunne delta på en fysisk Aqua Nor-messe i Trondheim i år, og ser frem til å treffe mange kjente fjes og knytte bekjentskap med nye folk i næringen. Håper vi ser deg i løpet av messedagene 24 – 27. august.

Les mer