Vi tilbyr kurs i fôring

Teamet i Spillfree besitter høy kompetanse og har lang praktisk fartstid fra oppdrettsnæringen. Gjennom daglige analyser og ukentlige oppfølgingsmøter med alle kunder, har Spillfree bygget opp et enormt datagrunnlag for å forstå hva som skal til for å utøve optimal fôring. Dette gjør også at vi er kjent med utfordringene og behovene næringen står ovenfor, og posisjonerer Spillfree som en leverandør med ledende kompetanse på fôring. Et kurs i fôring er perfekt til opplæring, videreutdanning eller kartlegging av kompetanse. Det skal skape en helthetlig forståelse om fôringsfaget blant operatører eller fôrsenter, som legger grunnlaget for å skape fremragende fôringsprestasjoner.

E-læringskurs i fôring

E-læringskurset på fôring er nettbasert, flerspråklig (norsk og engelsk) og tilgjengelig med lyd. Kurset er delt inn i fire områder som deltakerne gjennomgår. Kursbevis utgis til deltakere som fullfører kurset.

  • Kapasitet: Utstyr på anlegget og operatøren
  • Kamerakontroll: Hvordan kjøre kamera med hensikt
  • Involveringer: Beslutninger om endring av dose
  • Tilgjengelighet: Dynamisk fôring og frihet til operatøren

Dagskurs i fôring

Heldags fysisk kurs i fôring for grupper opptil 20 deltakere – f.eks fôrsenter eller mindre selskap. Underveis i kurset blir det fokus på å snakke om fôringssituasjoner og gjennomgang av ulike fôringsscenarier – dette for å skape sunne diskusjoner og en felles forståelse av hva som skal til for å fôre mest mulig optimalt.

Et slikt kurs tilpasses også mer miljøforholdene og utfordringene til kunden. Kursbevis utgis til lokalitet/firma ved fullført kurs.

Hvorfor ta fôringskurs?

  • Forsterke læringsutbyttet på fôring, gjennom å øke motivasjon, refleksjon, diskusjon og utvikling
  • Skape en felles forståelse for fôring, gjennom et praktisk og teoretisk kompetansegrunnlag som er bygd opp og baserer seg på mange års tett oppfølging av oppdrettere fra hele Norge og i Island, i tillegg til over hundretusenvis av fôringsvideoer fra reelle fôringssituasjoner
  • Legge grunnlaget for hva som skal til for å skape fremragende fôringsprestasjoner og fôre mer bærekraftig

Kontakt oss for tilbud eller andre henvendelser

Kåre Gruven

Salgssjef

+47 48 99 18 31
kaare.gruven@spillfree.no