Foto: Inbovi

Tilbakeblikk 2021

Vi legger bak oss nok et annerledes år og ser inn i et optimistisk 2022. Året har for det meste vært preget av gode opplevelser, men også Covid-19 har gjort året noe uforutsigbart. Spillfree begynte året med lansering av ny nettside og visuell profil som satte lys på vår overgang fra å være et start-up selskap til en internasjonal leverandør. Vi er blitt et mangfoldig og kunnskapsrikt team med avdelinger innen leveranse og analyse, IT, FoU og marked. Det ble mindre messedeltakelse enn planlagt, men vi som mange andre fikk bla. deltatt på et storslått Aqua Nor i Trondheim. Her lanserte vi også vår komplette digitale leveranse for beslutningsstøtte på fôring. Dette ble en braksuksess. Med godt over 300.000 analyserte fôringsvideoer hittil og tusenvis av oppfølgingsmøter, setter vi høye krav til gode fôringsprestasjoner og legger føringen videre for bruk av maskinlæring i fôring.

Ser vi tilbake på året, har Spillfree hatt en god økning på og forlengelse av eksisterende kundeoppdrag og er allerede i gang med flere nye spennende prosesser. Til tross for en krevende tid, tar vi med oss dette som en anerkjennelse av behovet og verdiskapingspotensialet som ligger i fôring i akvakultur.

Takk!

Nå ser vi frem til et nytt år med mye spennende i vente. Vi ønsker å takke alle dere som tør å satse i en krevende og uforutsigbar tid. Vi setter stor pris på tilliten dere gir til oss i Spillfree. Til alle våre følgere, samarbeidspartnere, kunder og leverandører – en riktig god jul og godt nytt år.

Praktisk info

Fisken tar ikke juleferie, og det gjør heller ikke vi. Vi fortsetter gjennom julen å bistå våre kunder og er tilgjengelige dersom noe skulle oppstå.

  • Du treffer oss på telefon eller mail mellom kl. 08:00 – 16:00 i julens ordinære arbeidsdager.
  • Saker meldes som vanlig inn til post@spillfree.no.
Foto: Inbovi