Mann som smiler foran reklameplakat. Foto

Møt vår nye salgssjef Kåre Gruven!

Spillfree er et ledende aquatechselskap med hovedkontor i Trondheim. Vi hjelper oppdrettere å optimalisere biologiske prestasjoner og fôring i akvakulturproduksjon gjennom en markedsledende programvare og eksperter på optimalisering av fôring. Vår salgsstrategi baserer seg på hjelpe kundene langs deres kjøpsprosess slik at de har gode forutsetninger for å lykkes med å optimalisere sine fôringsprestasjoner.

Det er stor interesse i markedet for våre produkter, noe som gjør at vi har utvidet staben med Kåre Gruven i en nyopprettet stilling som salgssjef. Kåre startet i stillingen 1. mars 2023. Kåre Gruven har lang og relevant erfaring fra oppdrettsbransjen. Han kommer fra stillingen som Fagsjef fôr og forhandlingsansvarlig i Norway Royal Salmon ASA hvor han jobbet fra 2016 og til årsskiftet 2022/23. Kåre har vært leder for fôrutvalget som var en gruppering av flere oppdrettsselskaper som samarbeidet om felles fôravtale. Han har mye erfaring fra rapportering, analyse og kompetanseheving innen fôr og fôring for å forbedre biologisk prestasjon gjennom optimal utnyttelse av fôret.

Tidligere var Kåre Gruven storkundeansvarlig i Cargill/EWOS i 6 år. Denne rollen innebar mye kundeoppfølging og utstrakt erfaring med forhandlinger.

Kåre har jobbet med fôr og fôring i hele sin yrkesaktive karriere og ser frem til å hjelpe våre kunder til å optimalisere fôringsprestasjonene. Økt fokus og dokumentasjon på fôringsprestasjon og utvikling er viktig med tanke på bærekraft, økonomi og fiskehelse. Dette er et arbeid som ikke stopper opp og krever stadig økt fokus.

For ytterlig informasjon:
Besøk gjerne vår hjemmeside: www.spillfree.no eller ta kontakt med daglig leder Vidar Myhre, mobil: 930 12 923, e-post: vidar.myhre@spillfree.no.

null
Lidenskap for teknologi og akvakultur?
Vår visjon er å være en verdensledende leverandør av beslutningsstøtte knyttet til
fôring og biologisk optimalisering innen akvakultur. Spillfree er derfor avhengig
av dyktige og motiverte ansatte, og vi er alltid ute etter dyktige hoder.
LES MER