Dame som smiler med hav og himmel i bakgrunnen. Foto.

Samtale med Julie Mjøen, rådgiver i Spillfree

Denne samtalen er med Julie Mjøen. Julie har riktignok jobbet deltid i Spillfree, men er fra 1.6.23 over i en fulltidsstilling. Benytt anledningen til å bli litt mer kjent med Julie. .

Hvilken utdannelse har du?

Jeg har en utdannelse som havbruksingeniør. Dette har gitt meg en grunnleggende forståelse for det vitenskapelige og tekniske aspektet ved havbruk, og har lagt grunnlaget for min lidenskap for næringen og samspillet mellom biologi og teknologi. Jeg er spesielt opptatt av å finne løsninger som optimaliserer produksjonen, samtidig som de tar hensyn til miljøet og fiskevelferd.

Hvilken erfaring har du?

Jeg har opparbeidet en variert erfaring fra forskjellige områder. Jeg har tidligere arbeidet deltid hos AkvaGroup, hvor jeg jobbet både i softwareavdelingen og i innovasjonsavdelingen. Her har jeg hovedsakelig jobbet med bærekraft og innovasjon.

I tillegg til dette, har jeg også erfaring med salg, messer, undervisning og foredrag, noe som har hjulpet meg å utvikle gode kommunikasjonsevner. Jeg var også med å starte opp linjeforeningen Ægir og satt i styret der, samt ledet bedriftskomiteen.

Hvilken rolle skal du ha i Spillfree?

Jeg skal jobbe som analytiker og kunderådgiver. Min rolle vil innebære analyse av fôringsvideoer og oppfølging av kundene våre. Jeg vil jobbe tett med de for å forstå deres unike behov, målsettinger og utfordringer. Ved å bygge sterke relasjoner vil jeg kunne gi skreddersydde råd basert på analyser og kjennskap til kunden. Min målsetning som kunderådgiver er å sikre at våre kunder føler seg godt ivaretatt og oppnår sine ønskede resultater. I tillegg til analyse og oppfølging av kunder vil jeg også bidra til utviklingen og leveringen av kurs, samt være involvert i utviklingen av nye produkter.

Hvordan kom du i kontakt med Spillfree?

Jeg kom i kontakt med Spillfree gjennom nettverket mitt. Jeg la ut en åpen søknad på LinkedIn og oppfordret folk til å dele den. Gjennom videre deling kom jeg i kontakt med Spillfree.

Hvorfor valgte du å starte i Spillfree?

Spillfree gir meg mulighet til å kombinere min lidenskap for teknologi, innovasjon og bærekraft i en bransje som er i konstant utvikling. Jeg er imponert over bedriftens engasjement for innovasjon og kundetilfredshet, og ser frem til å bidra inn i denne kulturen.

For er det noe som appellerer sterkt til meg er den dynamiske og nyskapende arbeidskulturen. Jeg ønsker å være en del av et miljø som kontinuerlig utforsker nye ideer og utvikler innovative løsninger.

Jeg ser virkelig frem til å være en del av teamet i Spillfree! Det er jo fantastisk å kunne bistå oppdrettere med å oppnå bedre resultater på en mer bærekraftig måte.

Hvilke interesser har du utenom jobben

Utenfor jobben trives jeg med å være aktiv utendørs. Jeg finner glede i forskjellige former for trening som løping, sykling og styrketrening. Å utforske naturen og oppleve friluftsliv er også en viktig del av min fritid. Jeg liker å dra på turer og oppdage nye naturområder, enten det er fjellturer, skiturer eller spaserturer i byen. Det gir meg en mulighet til å slappe av og fylle på med energi.