Bildet viser oppplæringsskjerm

Lanseringstilbud for Spillfrees nye e-Læringsplattform – Spillfree Academy 

 

Spillfree har i flere år tilbudt oppdrettsbransjen kurs innen fôringsoptimalisering gjennom videodokumentasjon. Nå er tiden moden til å lansere en mer moderne plattform. Vi har tatt i bruk en markedsledende e-læringsplattform, eLoomi. Den nye plattformen gir en bedre brukeropplevelse og har flere nyttige funksjoner som kursdeltakere vil sette pris på.  

E-læringskurset på fôring er nettbasert, flerspråklig (norsk og engelsk) og tilgjengelig med lyd. Kurset er delt inn i fire områder som deltakerne gjennomgår. Kursbevis utgis til deltakere som fullfører kurset.

  • Kapasitet: Utstyr på anlegget og operatøren
  • Kamerakontroll: Hvordan kjøre kamera med hensikt
  • Involveringer: Beslutninger om endring av dose
  • Tilgjengelighet: Dynamisk fôring og frihet til operatøren

For Spillfree vil vår nye plattform også gjøre det lettere for oss å utvikle nye kurs. Vår innovasjonstakt vil øke, og vi vil kunne tilby flere kurs og i større grad skreddersydde kurs. Vi i Spillfree er opptatt av kompetanseutvikling hos alle involverte i fôringsprosessen. Økt kompetanse i kombinasjon med vår markedsledende programvare for videodokumentasjon vil bidra til optimalisering av fôringsprosessen. Det igjen resulterer i økt lønnsomhet, bedre fiskevelferd og mindre miljøbelastninger. 

 

Dette er en ypperlig anledning til å friske opp kunnskapene samt å forsikre seg om at alle involverte i fôringsprosessen besitter samme kjernekunnskap om bruk av videodokumentasjon. 

 

Sommervikarer og nyansatte kan raskt øke sine basiskunnskaper og selskapene sikrer at felles forståelse for fôringsfaget er på plass. 

 

Det er også en fin anledning for selskaper som ennå ikke benytter videodokumentasjon til å bli kjent med hvordan videodokumentasjon fungerer i optimalisering av fôringsprosessene. 

 

Nå tilbyr vi alle kursdeltakere et lanseringstilbud: 

 

  • For kurs som gjennomføres til og med 31. august gis kampanjepris kr 3 500 eks. mva. 
  • For selskaper hvor ti eller flere deltakere gjennomfører kurs i perioden gis kampanjepris kr 3 000 pr deltaker eks. mva. 

 

Bestill kursene her . 

 

Etter påmelding vil deltakerne bli etablert som brukere i vår e-Læringsplattform. Deltakerne vil bli informert om når bruker er etablert og kursene er tilgjengelige.