Dame som smiler med hav i bakgrunn. Foto

Samtale med May-Tove Hovdal, frontend-utvikler i Spillfree

Denne samtalen er med May-Tove Hovdal. Hun startet i Spillfree 1. august 2023. Benytt anledningen til å bli litt mer kjent med May-Tove.

Hvilken rolle skal du ha i Spillfree?

Jeg er ansatt som frontend-utvikler og vil hovedsakelig jobbe med FeedHub, en sentral plattform hvor all foringsstatistikk og -videoer er samlet. Min rolle vil være å videreutvikle og forbedre eksisterende funksjonaliteter på plattformen, i tillegg til å implementere nye. Jeg vil være en del av utviklingsteamet og jobbe tett med leveranseteamet for å sikre at vi leverer en best mulig brukeropplevelse.

Hvordan vil kundene merke at du har startet hos oss?

Kundene vil merke at FeedHub kontinuerlig blir videreutviklet og forbedret. Jeg har en sterk tro på godt brukergrensesnitt og høy kvalitet i det jeg leverer. Så når nye funksjonaliteter blir rullet ut, eller eksisterende blir forbedret, kan kundene forvente en smidig og effektiv brukeropplevelse. Dette vil jeg oppnå sammen med resten av teamet her i Spillfree.

Hva har du gjort tidligere i din karriere?

Før jeg tok steget inn i teknologiens verden, tilbrakte jeg 9 år i hotellbransjen i ulike roller som servitør, resepsjonist, og i salg og planlegging av konferanser. Jeg har stor interesse for utvikling og design, og valgte derfor å studere frontend-utvikling. I løpet av studietiden har jeg jobbet med flere prosjekter som har vært et bra springbrett i min utviklerkarriere. Jeg ser virkelig frem til å bruke mine ferdigheter og erfaringer for å bidra positivt til utviklingen i Spillfree.

Hva gjorde at du valgte å fortsette karrieren i Spillfree?

Som en nyutdannet frontend-utvikler var det avgjørende for meg å starte i et fremtidsrettet selskap der jeg kan vokse både faglig og personlig. Det faktum at Spillfree har et mindre utviklerteam, ga meg inntrykk av at jeg virkelig kan være en aktiv del av det større bildet og få en dypere forståelse av hele utviklingsprosessen. Det jeg også setter pris på med Spillfree, er den innovative kulturen. Jeg får følelsen av at nye ideer alltid er velkomne, og jeg er glad for å kunne være en del av dette.

Hva er det som gjør oppdrettsbransjen interessant for deg?

Selv om min primære rolle er innen utvikling, finner jeg oppdrettsbransjen veldig relevant å engasjere seg i. Det er en viktig og voksende næring, spesielt i Norge, og det føles meningsfylt å kunne bidra med min teknologiske kompetanse. Det å kombinere teknologi med bærekraftige løsninger for havbruk og oppdrett er utrolig spennende. Jeg er også nysgjerrig på hvordan data og teknologi kan brukes for å løse noen av de utfordringene denne bransjen står overfor. Så for meg er det en flott mulighet for både personlig og faglig vekst, samtidig som jeg får jobbe med noe som har en direkte innvirkning på en viktig del av norsk økonomi og miljø.

Hvordan holder du deg oppdatert på trender som påvirker din rolle?

Jeg holder meg oppdatert på flere måter: Jeg følger bransjespesifikke selskaper på LinkedIn, abonnerer på faglige nyhetsbrev og lytter til relevante podcaster. Jeg er også innom diskusjonsplattformer som Stack Overflow, der jeg både kan stille spørsmål og dele kunnskap. I tillegg tar jeg tid til å utforske nye teknologier gjennom sideprosjekter, og verdsetter den daglige læringen jeg får fra mine erfarne kolleger her i Spillfree. Dette gir meg en god blanding av teoretisk kunnskap og praktisk erfaring, som begge er essensielle i mitt felt.

Hvilke interesser har du utenom jobben?

Utenom jobben setter jeg stor pris på å tilbringe tid med venner og familie. Det er viktig for meg å ha et balansert liv, og jeg liker å fylle fritiden med sosiale aktiviteter som middager, utflukter eller bare en hyggelig kveld hjemme. Jeg er også glad i å reise rundt, det å se nye steder, få nye opplevelser og lære om ulike kulturer er alltid en fin opplevelse.