Mann som smiler. Foto

Bli kjent med Fredrik, junioranalytiker i Spillfree

Dette er Fredrik. Han har jobbet for Spillfree i sommer og nå er han junioranalytiker ved siden av studiene som havbruksingeniør ved NTNU.

Hvilken rolle skal du ha i Spillfree?

Jeg er ansatt som junioranalytiker der min hovedoppgave er å analysere fôringsprestasjoner, fra videoer som blir tatt underveis i måltidene. Min oppgave er å studere disse opptakene og gi en helhetlig vurdering av fôringsprestasjonene. Videre vil jeg være en del av leveranseteamet her på Spillfree, som jobber tett med kundene våre.

Hvordan vil kundene merke at du har startet i Spillfree?

Som en del av leveransteamet jobber jeg for å gi nøyaktige vurderinger av fôringsvideoer. Disse vurderingene vil våre dyktige kunderådgivere bruke når de er i dialog med fôringsoperatørene for å gi dem den beste mulige tilbakemeldingen for videre utvikling og for å oppnå kundenes mål. Dette vil jeg gjøre i samarbeid med resten av teamet her på Spillfree.

Hva har du gjort tidligere i din karriere?

Som student er dette min første jobb innenfor næringen. Tidligere har jeg jobbet i flere bransjer, deriblant som butikkmedarbeider og lagermedarbeider. Jeg har stor interesse for denne næringen, og valget var derfor enkelt da jeg så at NTNU hadde fått en ny studieretning som heter havbruksingeniør. Nå får jeg kombinert studiene med jobb, og jeg gleder meg til å videreutvikle min kunnskap her. Jeg håper at jeg kan dra nytte av det jeg har lært gjennom NTNU og på jobb til å videre bidra positivt til utviklingen av Spillfree.

Hva gjorde at du valgte å starte i Spillfree?

Som student er det viktig for meg å jobbe i en bedrift som både er nytenkende og innovativ. Dette tilbyr Spillfree, sammen med en ekstrem bredde og dybde av ekspertise innen fôring. Spillfree gir meg også mye ansvar og frihet i arbeidet jeg utfører, noe som er veldig motiverende for meg. Det er et miljø hvor ideer og forslag blir tatt godt imot, og jeg er glad for å være en del av Spillfree-teamet!

Hva er det som gjør oppdrettsbransjen interessant for deg?

Det som gjør oppdrettsbransjen interessant for meg er at dette er en næring som konstant er under utvikling. Dette gjør at nye løsninger på bransjens utfordringer ikke bare er oppfordret, men nødvendige. Det å kunne være med på å løse slike problemer og stadig drive med nyutvikling er noe jeg brenner for. Det som er ekstra spennende er at Norge er det mest fremtredende landet innen oppdrettsbransjen, så det å få jobbe med å utvikle denne næringen i dette landet gjør det enda mer spennende.

Hvordan holder du deg oppdatert på trender som påvirker din rolle?

Jeg holder meg oppdatert på flere måter: jeg følger flere viktige personer og bedrifter i næringen på LinkedIn, jeg holder meg oppdatert på iLaks, og jeg abonnerer på flere nyhetsbrev. Videre opparbeider jeg mye kunnskap bare ved å være her på kontoret i Spillfree, der vi har en god kombinasjon av praktisk erfaring og teoretisk kunnskap blant mine kollegaer.

Hvilke interesser har du utenom jobben?

Utenom jobben driver jeg med litt av hvert. Jeg er en fysisk aktiv person, der jeg blant annet spiller fotball og har i det siste året begynt mer og mer med buldring. Videre setter jeg stor pris på å tilbringe tid med venner og familie. Jeg liker alltid å ha noe å gjøre, så jeg pleier å fylle dagene mine så mye som mulig. Ved siden av jobben har jeg også studiene som tar opp en del tid. Men jeg har ingen problemer med å kombinere studiene og arbeidet, jeg synes heller dette er fantastisk mulighet!