Vi arrangerer fagsamling for fôringspersonell

Fôringsoptimalisering er viktig for oss og for våre kunder. Flere har ytret et ønske om at vi organiserer en samling for fôringspersonell. Vi er derfor glade for å kunne invitere fôringspersonell til fagsamling i Trondheim i april.

Den 22.-23. april (lunsj til lunsj) møtes vi på Clarion Hotel & Congress. Med samlingen ønsker vi å skape en arena for erfaringsdeling for fôringspersonell, og bidra til kompetanseheving og nettverksbygging på tvers av selskap.

Vi har satt sammen ett spennende og variert program. Blant annet vil du få høre Alf-Helge Aarskog snakke om viktigheten av fôring, samt erfaringsdeling fra Måsøval Fiskeoppdrett, Firda Sjøfarmer og Svanøy Havbruk. I tillegg kommer Smir og forteller om undervannsfôring.

PRAKTISK INFO

  • Dato: 22.-23. april
  • Sted: Clarion Hotel & Congress, Trondheim
  • Pris: 5500,- (inkluderer fagsamling, lunsj to dager og middag, samt drikke under middagen)
  • Påmeldingen er bindene

Program og påmelding finner du på denne siden

Vi håper å se deg.