Nettbasert opplæringsplattform

learntools

Kunnskapsplattform for digital opplæring til medarbeidere i oppdrettsnæringen, med spesielt fokus på fôring. 

Målet er å øke kunnskapen om fôring i næringen. Som en kunnskapsbedrift innen biologi og teknologi, ønsker vi å tilby interaktive nettkurs for opplæring, videreutdanning og oppfølging. 

Drawtools er et digitalt illustreringsverktøy som skal kunne beskrive og illustrere faktiske fôringsscenario ved hjelp av animasjoner og simuleringer. Drawtools er per nå i en pilotfase og et utspring fra kunnskaps-plattformen Learntools. 

 

Spillfree besitter store mengder videomateriale av fôringsprestasjoner etter flere år med oppfølging og evaluering av ulike oppdrettere, nasjonalt og internasjonalt. Dette skaper grunnlaget for kursene. Kursene baseres på fôringsvideoer fra virkeligheten, for å gi mest mulig realistisk og praktisk opplæring til nye ansatte.

  Nedenfor ser dere et eksempel fra en av våre digitale fôringskurs, som gir innsikt i et spesifikt fôringsscenario. Ved bruk av Drawtools i Learntools, sammenligner vi faktiske fôringsvideoer med simulerte animasjoner.  

  fokus på fôring – med fôreren i fokus

  Learntools er per nå et pilotprosjekt, der vi allerede tilbyr kurs innen fôring. Vi har flere pilotkunder på kursene, men vi ønsker flere kunder for å kunne videreutvikle tjenesten. På lang sikt skal Learntools være en komplett opplæringsplattform som også inkluderer en fysisk opplæringsplan. Ideèn er å tilby pakkeløsninger med interaktive nettkurs, samt fysisk oppfølging i henhold til en opplæringsplan. 

  Som pilotkunde får du mulighet til å bli med på utviklingen av Learntools og Drawtools. Du vil også få tilgang til kurs og tjenester, samtidig som du får god oppfølging fra oss i Spillfree. Dette er en unik mulighet for kunnskapsbygging internt i din bedrift. 

  Ta kontakt med oss for mer informasjon.

  Vidar Myhre

  Vidar Myhre

  Daglig leder

  +47 93 01 29 23
  vidar.myhre@spillfree.no

   

  Sigrid Venås

  Sigrid Venås

  Analytiker/Prosjektleder

  +47 92 40 07 78
  sigrid.venas@spillfree.no

   

  Thomas A. Hansen

  Thomas A. Hansen

  Markedssjef

  +47 90 26 82 11
  thomas.hansen@spillfree.no