Spillfree i ny moderne drakt – vi lanserer ny profil

I takt med annerledesåret 2020 og et mer digitalt marked er vi stolte av å lansere vår nye visuelle identitet og nettside. Med et tydeligere og mer moderne uttrykk ønsker vi å vise at vi representerer en fremtidsrettet og grønn næring, som vi skal bidra til å utvikle i en mer positiv og sunn retning. Den nye profilen gir oss mulighet til å vise at vi har gått fra å være et lite selskap, til en ledende internasjonal aquatech-leverandør innen biologisk optimalisering. Spillfree jobber med aktører langs hele norskekysten og internasjonalt, noe som gjør det særdeles viktig å vise tilstedeværelse og være tilgjengelig for kunden.

 

Blå og grønn profil

Begrunnelsen for logoens uttrykk er enkel. Logoen er moderne og har tydelige linjer. Fargen fra den originale logoen er beholdt som et gjenkjennelseselement. Skrifttypen i firmanavnet er tykkere og mer kompakt enn før, noe som harmonerer bedre med det nye symbolet og signaliserer et stødig og kraftig selskap. Symbolet tar utgangspunkt i en kube og en fisk. I kombinasjon med hverandre har det flere tilknytninger til Spillfree. Umiddelbart kan man se en fisk i en merd, i tillegg til et øye som observerer eller et kamera som overvåker. Samtidig lanserer vi slagordet «Optimizing biological performance in modern aquaculture», som reflekterer vår lidenskap for å gjøre akvakulturproduksjon mer lønnsom, bærekraftig og effektiv.

 

Ønske om en tydeligere samfunnsrolle

Som en ledende kompetansebedrift innen optimalisering av biologiske prestasjoner har vi funnet en måte å øke produksjonen hos oppdrettere på. Vårt fokus ligger på profesjonalisering av fôringsyrket gjennom å øke bevisstheten, motivasjonen og kompetansen om optimal fôring. Spillfree er i vekst, men ønsker også en sterkere rolle i samfunnet i kampen om å nå klimamålene. Vi ser stadig etter nye kunder og samarbeid som deler vår ambisjon og interesse.

Målet er mett fisk og mindre fôrspill. Bra for fisken, bra for oss.

Ny profil og nettside er utviklet i samarbeid med Increo, og vi takker Increo for et godt og solid samarbeid.