Mann som smiler med fisk i bakgrunn. Foto

I dette intervjuet presenterer vi vår nyansatte IT-tekniker, Yagavan Felix Srikaran.

Hvilken rolle har skal du ha hos oss i Spillfree?

Jeg er ansatt som IT-tekniker. Jeg vil ha ansvar for å holde driften i gang og dette innebærer å løse ulike utfordringer fra kunder og oppdrettsanlegg. Jeg vil også være ansvarlig for å opprettholde koblingen mellom vårt og kundens system, samt feilsøke hvis det oppstår problemer. I fremtiden håper jeg også å jobbe med og utvikle og forbedre systemet vårt der det er mulig og nødvendig.

Hvilken bakgrunn har du?

Jeg startet med å ta fagbrev som helsefagarbeider. Nå har jeg to år med nettverk og IT-sikkerhet på Noroff, og er i sluttfasen av et årsstudium innen backend-utvikling.

Jeg har tolv års erfaring i helsesektoren, med fokus på demens med utagerende atferd og psykiatri. Nå har jeg foretatt et sceneskifte over til teknologi og oppdrett. Det ser jeg fram til.

Hvordan kom du i dialog med oss i Spillfree?

Jeg kom i kontakt med Spillfree via en stillingsannonse som var utlyst. Jeg leste gjennom annonsen både en og to ganger og syntes det virket veldig interessant, og da var det bare å søke og håpe på det beste. Etter to intervjurunder følte jeg at det var en god match. Jeg likte at selskapet hadde fokus på faglig utvikling og at det var muligheter for å være kreativ både individuelt og som et team.

Har du noen faglige ambisjoner du ønsker å dele med leserne?

I første omgang er jeg fokusert på å forstå og lære strukturen av hele bedriften, samt prosessene vi har med våre kunder. På sikt ønsker jeg å utvikle meg innenfor de teknologiene vi bruker og kanskje lære og innføre nye teknologier som kan være aktuelle for vår bedrift. Jeg tror at det å være i forkant av potensielle problemstillinger vil hjelpe driften vår å flyte bedre.

Hva gjør du når du ikke hjelper våre kunder til å ha en stabil og sikker programvare i drift?

Jeg elsker å lage mat, så mye av min fritid går til å eksperimentere med matlaging. Jeg liker å lage både italienske og asiatiske retter. I tillegg spiller jeg fotball aktivt og har gjort det hele livet. Klubben jeg spiller for nå er Charlottenlund sportsklubb i 4. divisjon, som er perfekt nivå for meg når det kommer til seriøsitet og antall økter i uken. Også er det selvfølgelig sosialt samvær med venner!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment